dijous, de maig 10, 2007

Per fi gespa artificial al Camp de Flors

Ací teniu una panoràmica del nou Camp de Flors amb la gespa artificial intalada per fi. Encara que no està tot el que deuria estar, al menys ja podem entrenar en camp gran i sobre gespa artificial. Ja estava bé de anar als patis de les escoles a trencar-se els genolls i turmells.javascript:void(0)
Publicar
Per veure més fotos del nou aspecte punxeu ACÍ.

Done per tancat aquest Blog reivindicatiu i espere/dessitge que haja servit encara que siga un poquet per aconseguir aquesta modernizació dels Camps de Flors. Ens queden altres fronts. Tot aplegarà....
Adèu i gràcies a tots els que heu participat.
Stephen.

8 comentaris:

Aniwiki ha dit...

Quina panoràmica més xula :) per fi pots tancar el blog :O i ara q faràs.
Saluwikis i q vagi bé.

stephen patrick ha dit...

Hola, doncs ara buscarem altres llocs susceptibles de ser millorats. Tal vegada els camps federatius? Tal vegada demanar una Ciutat Esportiva DE Vila-real i PER A Vila-real, a banda de la DEL Villarreal CF SAD? Ho pensarem.
Salut i gràcies.

Anònim ha dit...

No hay que cerrar el blog, el campo esta bien, pero con un campo para 50.000 habitantes no hacemos nada.
Tenemos que seguir reivindicando.
¿Que pasa con los campos federativos?

stephenpatrickm ha dit...

sí, esta clar que lo de FLors és totalment insuficient per a una ciutat com Vila-real. Amb tots els equips actuals no caben. Ni siquiera podran jugar els partits de Lliga allí perque no hi ha prou hores. A més, ¿on aparcarien els autobusos dels equips visitants? No hi ha lloc per aparcar. Crec que hauriem de reivindicar una Ciutat PoliEsportiva de Vila-real. En lloc de usurpar tant de terreno per a fer P.A.I. de fàbriques o de pisos, i que es facen rics els quatre de sempre, que facen P.A.I. per a instalacions esportives públiques i escoles....
Per això que o bé seguisc amb aquest Blog o en crearem un de nou amb un nom diferent. S'accepten suggerències per al nou nom. I tal vegada amb un format diferent al de aquestes pàgines, més dinàmic.

M. Vicent ha dit...

Crec que encara queda molt per fer, açò ha sigut la primera batalla, no està gens mal el reivindicar una ciutat esportiva per a Vila-real i del poble de Vila-real. Crec que el "nou alcalde" li l'hauria de "regalar" a la ciutat després de la seua victòria electoral, els votants esperen que faja el millor per al poble i una de les coses millors que pot fer és facilitar que els xiquets i xiquets del poble pugen fer esport i mes a mes, després de ser refusats per el Villarreal, CF, SAD.
Jo te propose posar-li el nom de Ciutat Esportiva de Vila-real per a la gent de Vila-real.

M. Vicent ha dit...

Una coseta mes, la teva foto del camp es millor que la realitat...
Salutacions i endavant lluitadors de la Vila.

Anònim ha dit...

kar sem iskal, hvala

Anònim ha dit...

Hvala za intiresnuyu iformatsiyu