dimecres, de novembre 29, 2006

Comencen les obres en Flors !?

Hola,
em van comentar dissabte passat que dilluns 27 novembre començaven les obres en Flors per posar la gespa artificial. ¿Algú en sap alguna cosa al respecte? Cóm sempre ni han avisat a ningú ni ha hagut cap comunicat oficial per part de la regiduria d'esports (encara que amb la que tindran organitzada en l'ajuntament aquests dies no m'extranya).
El "boca a boca" ens ha dit que hui per eixemple havien d'entrenar al pati de l'institut Miralcamp. ¿Demà on serà? No sabem.
Per falta de temps no he pogut passar per Flors a veure si ja han començat les obres. Tampoc cap medi de premsa/radio local s'ha fet ressó de la notícia. És veu que el tema de l'esport local no importa massa.
Si algú pot aportar llum al tema, ho agrairiem.
Han començat ja? Quan està previst que acaben?
Quina empresa es farà càrrec de les obres?
Quin projecte ha sigut adjudicat?
Tan sols es tracta de posar gespa o arreglaran alguna infraestructura més?
La ocultació de informació també és poder.
Salutacions.

12 comentaris:

Anònim ha dit...

Para el que lo quiera saber, hoy jueves 30 de Noviembre aún no han empezado las obras ni se ve ninguna novedad por el campo.
Y mientras los niños sin campo para entrenar.

stephen patrick ha dit...

Si ho fan a posta no ho fan pitjor. Trist.

Anònim ha dit...

Para el que lo quiera saber, miercoles 13 de diciembre y aún no han empezado las obras.
Los 20 equipos siguen sin poder entrenar en ningun campo de fútbol.

Anònim ha dit...

¿Alguien sabe como esta el tema del Campo de fútbol de Fundación Flors?

Yo lo único que sé es que los 20 equipos de Vila-real que no son de la empresa de Roig, tienen que entrenar el los patios de los colegios sin luz.

Hace un mes que están en esa situación, porque el único campo que tiene este pueblo a parte del Madrigal, es el de Fundación Flors y este último hace un mes que esta abandonado porque tenían que comenzar unas obras que aun no han comenzado.

Y a los padres nos hacen creer que están haciendo algo, pues saber que en Flors no hay señales de que vallan a comenzar ningunas obras en breve.

Y mientras el ayuntamiento pagándole lo que no esta en los escritos al señor Roig, para que los niños del Esportiu y las ligas de peñas jueguen en la Ciudad Deportiva.

Por favor, que salga alguien a decir lo que ocurre ya!!!!!!!

Luego todos queremos salir en fotos de centros de altísimo rendimiento, en los que nadie que conozca yo de este pueblo podrá usar.

Queremos centros de bajo rendimiento, para hacer deporte los ciudadanos de este pueblo, que somos los que lo pagamos.

Anònim ha dit...

El próximo sábado día 23 de Diciembre a las 11:00 horas en el Pabellón Bancaja, tendrá lugar la presentación de todos los equipos de la escuela de fútbol del Club Esportiu Vila-real.
Os esperamos, estais todos invitados.

Aniwiki ha dit...

Hola Stephen :P Com no sé el teu nom real, puc gastar este no? ;) Només era per a felicitar-te les festes, i que tinguessis un feliç any 2007.
Besiwikis

stephen patrick ha dit...

Gràcies Aniwiki. Feliç Any Nou per a tu també i per a tots els que vullguen llegir-ho.
I esperem que l'any nou ens porte uns Camps en condicions i uns polítics més sensibles amb l'esport.

Anònim ha dit...

Al voltant de tot el que ha passat al nostre poble en els últims mesos i per mediació de una “bona font” he pogut saber que el “sinyo alcalde” no dimitirà fins que no puga tallar la cinta de colorins en la inauguració de les noves instal•lacions esportives de Flors.

El “sinyo alcalde” i la “sinya regidora d’esports” s´han proposat que els nostres fills i filles acaben trencats per no practicar el futbol en camps adequats, enguany ja han hagut algunes lesions per estar entrenant en llocs inadequats.
“Sinyos representants” creuen vostès que les coses es fan així?

Què ha passat durant tot l’estiu, els xiquets i les xiquetes no entrenaven i el camp de Flors estava de vacances, suposo que no hi ha que ser intolerant i al camp també hi ha que donar-li vacances. A mes a mes les obres del barranquet impossibiliten el accessos als Camps de Carinyena i, a mes a mes, vostès deixen que les instal•lacions siguen assaltades i destrossades. Per a què tenen vostès a la policia municipal per a obligar-la a eixir a la processons?

“Sinyo” Manolo Vila no va, al que subscriu no li estranya res la sentència del tribunal suprem en contra seva, ja que la seva actitud davant les protestes dels veïns, dels pares, de les mares, del esportistes, de les esportistes, es no fer cas a les instàncies que li presenten al registre de l’ajuntament. S’ha oblidat vostè que la instància avalada per 400 signatures que reclamaven la gespa artificial al camp de Flors i la construcció de nous camps, se va passar un any sense que vostè la contestara i que només va contestar la “sinyo marigracieta” quan a l’any següent se torna a presentar la instància però aquesta vegada una per a voste i un altra per a la regidora. Davant d’aquest fet nomes cal plantejar-se que o el “sinyo alcalde” es un incompetent o te un talp a Ca la Vila que li amaga les protestes veïnals.

El mes trist és que molts pares i mares estan optant per portar als seus fills a poblacions veïnes que ja tenen camps en condicions, com ara Onda que estant a punt de fer-ne 3 mes del que ja tenen, qualsevol poble dels nostres voltants, que son mes menuts que el nostre, ja tenen instal•lacions adequades per a que se puga practicar futbol.
Però con la “Vila no va” be inclús per a portar als fills als pobles del voltant hi han problemes ja que el accessos al nostre poble donen pena o millor dit temor i por.

Però “sinyo Vila no va” no es preocupe que nosaltres no li presentarem, de moment cap querella criminal, esperem que no hi haja cap xiquet o xiqueta que és faja mal per culpa de la seva ineptitud, perquè se pot ser bon xic i inepte.

Suposo que la regidora sabrà per que li van xiular el dia de la presentació de l’Esportiu Vila-real, els pares, les mares i els jugadors i jugadores estem farts de nomes veure’ls quan tenen que fer-se la foto i no aparèixer quan hi han problemes. “Sinyo Marigracieta” vostè creu que amb la gespa del camp de Flors solucionarà el problema de mancança d’infraestructures esportives de base al nostre poble?
Ja ha pensat on podem fer més camps, als pares ens va dir fa dos anys que estaven mirant algun lloc on poder ficar uns camps nous, però en lo car que està el sol crec que abans faran pisos de luxe.

Esperem que l’any 2007 siga millor, i si el “sinyo Vila no va” (condemnat per prevaricació) pot sortir una estoneta de la presó s’enrecorde dels xiquets del seu poble que el “sinyo” Roig no vol en el Villarreal C.F., SAD i que, a partir dels 12 anys, son la gran majoria dels que han estat pagant per jugar a futbol amb l’equipatge de l’equip del seu poble que està en Primera Divisió, va jugar la Champions i porta el nom de un poble que en infraestructures esportives es de 2ª Regional i per que ha desaparegut la 3ª regional.

M. Vicent (un pare indignat)

Anònim ha dit...

el deporte es muy importante para las personas, sobre todo cuando se practica con afición y sin interés económico alguno. recuerden que sin los niños y adultos que juegan a futbol en vila-real, en todas las ligas locales, comarcales, provinciales o de peñas, el hecho de que el vila-real cf cuente en sus filas con riquelme, matías fernández, forlán o cualquier otro, no significa una mierda sin nuestra afición a ese deporte. así que merecemos instalaciones decentes porque no solo pagamos impuestos para ello sino que además le pagamos al cabrón de fernando roig los abonos y es de verguenza que ni siquiera podamos controlar un balón y que solo accedan a la ciudad deportiva(que tengo dudas serias acerca de como pudo construirse y de cuantas licencias se han regalado) los niños que el sujeto este, que no olvidemos que esta en nuestro pueblo para mangonear y negociar todo lo que le deje el Sr. Vilanova(pobre bufon de una corte depravada), quiera.

stephen patrick ha dit...

Mooooolt beeeeeeeé !!! Comencem l'any amb força i ganes! "Cara de formigó" deu ser un dels requisits que demanen per a presentar-se a les llistes "tancades" dels partits polítics.
Com deieu per ahi dalt, ja estem cansats de repetir aquestes coses any rere any i que tot seguisca igual. Ni tan siquiera unes obres que havien de fer a l'unic lloc que tenim per entrenar (camps de Flors), han sigut capaços de fer-ho en temps i forma.
Bons xics i xiques són tots i totes, sí.
Espere que els reis d'orient els porten tant de carbó que puguen escalfar-se tot l'hivern.

Anònim ha dit...

Feliz Año a todos.

Siguiendo la linea de M. Vicent, comunicaros que el plazo de ejecución de obras es para principios de mayo. Ya que los dos proyectos presupuestados este año son las reformas del trinquete y el césped de Flors, los cuáles sino existe ningun contratiempo se tienen que inaugurar en mayo.

Esto significada que hasta mayo como muy pronto no volverán a jugar los niños en Flors.


Respeto a Carinyena, las obras que se están realizando son para la creación de una gran acequia que ira desde el barranquet hasta el rio, lo que no se sabe si será destapada o no.


Quizás si todos fueramos un poco más como tu M. Vicent, dando la cara, el césped en Flors hace tiempo que lo hubieramos tenido. Un saludo.

Anònim ha dit...

Lo que queria decir con las obras de Carinyena, es que una vez se acabe el problema de las inundaciones con la realización de esas obras, se volverá a jugar y a entrenar en dichos campos.
Un saludo