dilluns, de setembre 18, 2006

On està la gespa promesa? I els camps federatius?

El passat divendres 7 d'abril de 2006 es va anunciar en la portada del butlletí informatiu dl SME que "la gespa artificial arriba al Camp municipal de Flors".

Ací mateix podeu veure la notícia. Ho vam agafar amb certa il·lusió. No era la solució total però pareixia que começava a posar-se en marxa alguna cosa.

Si veieu la següent notícia que vam penjar en aquesta web va ser la que va apareixer al "periódico Mediterraneo" sobre el concurs públic de 440.000 euros per a les obres i que les pliques econòmiques s'obrien el 28 de juliol. Deixem si voleu una setmana o 15 dies i tenien mig agost i principi de setembre (festes locals) per a començar les obres.

Com sempre, no s'ha fet res i començaran ara ja iniciada la temporada i amb els xiquets d'ací cap allà com a borinots i amb els pares sense saber on dur-los fins 30 minuts abans.

No ha hagut cap altra notícia ni informació per part de la regiduria d'esports. No hi ha cap paper penjat a les instal·lacions de Flors explicant alguna cosa. No hi ha cap informació pública en premsa local. No sabem què va a passar amb els camps federatius.

Ja no és tan sols que no fan el que deurien fer per recolçar l'esport local, sino és que damunt hi ha un ocultisme total a l'hora d'informar del que s'està fent. I per amés "inri" la gran diputació de castelló li dona no se quina pasta en ajudes a la SAD VillarrealCF i proporcionalment una misèria per a la resta d'esports locals en la província.

Bé, teniem el que ens mereixem. La gent vota periòdicament cada 3 o 4 anys i vota a estos. Doncs "ajo y agua" (encara que els altres a priori tampoc donen molta esperança). No obstant, per la muea part i de forma assertiva, seguiré utilitzant els mitjants que puga per a denúnciar aquesta injustícia social; de moment, desde aquestes pàgines.

Vos anime a que difundiu aquesta adreça web i que participeu i informeu del que sapieu per a millorar la situació actual. Tan sols dessitge denunciar el denunciable i que tinguem la màxima informació possible.

Gràcies.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

La misma noticia la han vendido desde el ayto cinco o seis veces.
Y, al final, lo único que va a tener una población de 50 mil habitantes es un campo de cesped artificial cuando por los impuestos que pagamos los vecinos deberiamos tener un minimo de cuatro o cinco.

Anònim ha dit...

¿Sabeis donde tienen pensado que entrenen los 20 equipos de fútbol federados de Vila-real mientran hacen las obras de Fundación Flors?

Pues cojeros a la silla.
En el campo de Zirconio.
Seguramente la mayoria no sabiais que habia un campo allí, pues es porque no lo hay, lo habia hace 10 años, pero ahora es una plantación de zarzas sin porterias ni ningún servicio basico.

No invertimos en los federativos porque dicen que no son municipales y ahora nos tocará invertir en Zircornio S.A. o S.L o lo que sea.

stephen patrick ha dit...

Al costat de Zirconio hi ha un terreno de terra que s'utilitzava fa 3.500 anys.
Que bé! Anem evolucionant a millor.
Alló ara és un "descamapao" ple de males brosses. Així respirarem de més a prop els fums de Zirconio per un costat i els fums de l'autopista per l'altre.
Allí que juguen els regidors al tute si volen. No hi ha vergonya.
Quina pena. Per a plorar.

Anònim ha dit...

aparte de que no nos ponen cesped ademas no pueden entrenar porque el que esta a cargo de las intalaciones no aparece por los campos y no los habre asi que ayer se tubieron que ir a casa sin entrenar empezamos bien el año
por cierto no sera el que tenia el bar en los federativos que tenia un dia cerrado y otro tambien
!! señor que ayuntamiento !!

Anònim ha dit...

hi stephen!
doncs a veure si teniu sort i tira tot endavant :)
saluwikis

stephen patrick ha dit...

gràcies aniwiki.
pareix ser que hui mateix s'ha anunciat en roda de premsa per part de l'ajuntament, no se quí ni cóm, que HUI mateix s'ha adjudicat l'obra de la gespa artificial a Flors a una empresa (no se quina empresa).
No ho he pogut sentir en directe. A veure si demà apareix en premsa escrita i podem entera-nos d'alguna cosa més.

Anònim ha dit...

La actuación se ha adjudicado por importe de casi 400.000 euros.

La junta de gobierno local, en la reunión que celebró ayer, decidió aprobar la adjudicación del proyecto de colocación de césped artificial en el campo de fútbol municipal de Flors a la Unión Temporal de Empresas integrada por Asfaltos Reunidos y Obra SA y Green Flor SA.

Según explicó el concejal de Hacienda, Juan José Rubert, la actuación salió a concurso por un importe de 440.000 euros y, finalmente, se ha adjudicado por casi 400.000 euros, lo que supone una rebaja de 40.000 euros sobre el coste inicial previsto.

Rubert señaló que la ejecución de este proyecto, ya incluido en los presupuestos municipales de este año, se ha demorado un tiempo por cuanto "se ha querido colocar el césped artificial más novedoso que hay ahora mismo en el mercado".

El edil subrayó que el periodo de obras es de dos o tres meses, lo que permitirá que el campo de Flors esté listo para su uso a finales de año, siempre que no se produzcan condiciones atmosféricas adversas.

Esta actuación ha sido largamente demandada por los usuarios del campo y por la propia Concejalía de Deportes, que encabeza Mª Gr cia Molés.



Fuente: Periodico Mediterraneo

stephen patrick ha dit...

"Se ha demorado" perquè la regiduria d'esports (és del Bloc Nacionalista, no?) no ha fet la seua faena "en temps i forma". Que no ens conten pelicules de que se volia posar la gespa més moderna i per això s'ha retrassat. S'ha retrassat perquè en tot el més d'agost no s'ha pegat ni xapa.
Diuen que començaran les obres a mitat/finals d'octubre i mentres duren es jugarà en un altre lloc no determinat. Esperem que aquestes obres no tarden en ejecutar-se el que estan tardant les obres del parking de la plaça major. Aixó dona per a un vergonyadeparkingdelaplaçamajor.blogspot.com
Ale, promte a votar! Voteu, voteu, què el món s'acaba!

Anònim ha dit...

cuantas mentiras nos cuentan seguro que mas de uno/a saldran ganando
Si solo es para los campos de Flors me parece demasiado dinero para tampoco campo
si aqui se hiciera igual que en Marvella
nos quedariamos sin palabras

Anònim ha dit...

E tinc una proposta q vos pareix si els diem als de "caiga qien caiga" si els pareis be vindre a vore els camps i a dirli al alcalde lo bonicos q son,jeje.Avore si aisi es cau la cara de vergonya tant de una ciutat de primera i uns camps de una puta merda...Jo propose aiso avore si ens fan cas els de "caiga qien caiga" q tenen una seccio en el programa q es per la atencio al public, i avore si aisi u veu tota españa lo bonicos q son els patatals de Vila-real. Espere voreu un divendres...

Anònim ha dit...

Para todo aquel que le interese, solo decir que se ha creado un nuevo foro sobre el Club Esportiu Vila-real. Con información sobre horarios, Resultados, etc ...
Esperamos vuestra participación.

http://esportiuvila-real.foro.galeon.com