divendres, d’abril 07, 2006

Gespa artificial al Camp de Flors


camps_brossa_anunci
Originally uploaded by smithswhaleblue.
Bueno, pareix què ja es confirma oficialment. Aquest és el butlletí del SME del mes de març de 2006.
No és tot el què voldriem però... passet a passet.
Hmfjjjjj, una antiga proposta de la regiduria d'esports diu. Què risa.
Transcripció del text:
Amb la inclusió en els pressupostos del 2006 d'una partida destinada a la dotació de gespa artificial al Camp Municipal de Flors, queda resolta una antiga proposta de la Regidoria d'Esports.
Les obres s'iniciaran en finalitzar l'actual temporada amb la intenció de disposar de la nova instal·lació abans de l'inici de la temporada 2006-2007.
Amb el convenciment que aquesta millora suposarà un important salt de qualitat per als nombrosos usuari dels camps de futbol municipals, encetem l'any 2006.

11 comentaris:

Anònim ha dit...

Saludos Patrick y mi enhorabuena por haber conseguido que se hiciera algo al respecto del tema de los campos donde juegan y entrenan los niños del esportiu.

Aniwiki ha dit...

felicitats per les bones notícies. ah i ja q estem per això del vila-real q està en semifinals :) és una fita històrica no?
saluwikis i bon cap de setmana

stephen patrick ha dit...

Gràcies, amb la col·laboració de tots ho hem aconsseguit. Encara què parcialment, però per algo es comença. Esperem que més avant no faça falta començar nous webs amb el nom vergonyade....

Anònim ha dit...

Bueno ficar gespa en Flors..., qi o gasta? aixo q es q al posarla ara a Flors, als dels federatius de lliga local q u gasta molta mes gent mos an fet jugar dos partidets alli per a q ens conformen, q cara tenen.

Anònim ha dit...

Qui no plora no xupla; més et valdrie no plorar i ficar-te com a fet Patrick a utilitzar l'imaginació pel benefici dels federatius. Una salutació de Pycara.

Tot arriba a qui sap tindre paciència.

Anònim ha dit...

Aixo de ficarlo yavan als camps de flors esta molt mal per ami perke jo el any ke ve xugare al cadet a y juga als federatius y no ni ha justicia a jugar en aquell pantà... jo crec ke tindrien ke reformar tots els camps per aixina poder fer practicar l'esport sense cap preocupacio de ferides ni de ke ploga y poder jugar agust per una vegaa.

stephen patrick ha dit...

Estic d'acord amb els "anònims" en que no és la solució perfecta el posar gespa tan sols als Camps de Flors. Els camps federatius de Carinyena no estan en condicions per a jugar tampoc. I amb posar gespa tan sols al de Flors tampoc arreglem res si no millora també l'accés i l'aparcament i les màquines amb begudes i aliments energètics, etc. Però, passet a passet es fa camí, i com diu pycara, qui no plora no mama.
Aquesta web potser haja ajudat a espentar la decissió de posar gespa en Flors, pot ser molt, pot ser poc, pot ser res. Però per si de cas, ací està per donar manifest del descontent general i amb la participació de molts usuaris del Esportiu. Feu-les propaganda, participeu, que arriben a quanta més gent millor, poseu "links" en les vostres pàgines web, que es converteixen en un foro per al proper any on deixar constància de les pèssimes condicions dels Camps de Carinyena, que arriben a oides municipals. Pot ser així el proper pas que aconsseguim siga condicionar Carinyena o tal vegada aconseguir un altre lloc en condicions. I utilitzeu també la imaginació, pot ser hi ha altres mètodes per a aconsseguir-ho millors que aquest.
Salutacions i gràcies.

Anònim ha dit...

Que son tots del esportiu asi,si alli tenieu un camp increible aplanaet i ben cuidat, acomparasio dels camps carinyena,que aiso no esta per a la practica del futbol i menys pagan 12 euros de fixa q no se en q se u gastaran...si voleu aneu ara a pegar una mira als terrenos isos de plantar creilles, i voreu q vergonya un equipo en primera soles servis per a emportase tots els diners destinats al esport municipal. En aso no vull faltar a ningu del espotiu q asi quans mes siguem millor.Almenys algo es algo, pero q tinguen per segur q encara no estem contents.dew

stephen patrick ha dit...

I com no estem contents, espere que seguim tots aportant idees i denunciant ací o on faja falta la manca d'infraestructures esportives a vila-real. No dubtes que si lo dels camps federatius no ho arreglen, jo seguire ací pegant la tabarra. Seveixca de algo o no.
Salut.

Anònim ha dit...

Bueno, esto es el cuento de nunca acabar. Los políticos que deberián servir al pueblo no lo hacen bien. Tampoco lo hace bien la oposición. En otras areas el máximo responsable debe dimitir. Y más teniendo en cuenta que cada vez el deporte infantil y amateur va a peor (aplicate el cuento Mª Gracia).

Está claro que son unos incompetentes, pero algo de culpa también tenemos nosotros. Está muy bien esto del quejarnos aquí en estas páginas y en las de más allá, pero esto no lo lee todo el mundo.

Se deberían de hacer manifestaciones populares, porque gente somos, y que aparecieran en tv, prensa en general. O todo el mundo a otras localidades a inscribirse en otras ligas y que no recibieran ni un duro de las inscripciones, y seguir machacando. No sé, hay más formulas.

Pero es muy cómodo quejarse y no hacer nada más, coño más acción si queremos cambiar algo.

El alcalde más de una vez ha dicho la famosa frase "Vila-real es un poble que no li fa falta res", señor mire a su alrededor, que con las cosas más sencillas hace feliz a mucha gente, y no me voy a poner a hablar de falta de higiene en calles, ruidos de las putas motos de 49cc que están ilegalmente trucadas, pasividad de polis en su trabajo,etc, etc... sólo con que podamos practicar deportes en isnstaleciones en condiciones dónde podamos llevar también a nuestros hijos para que se vayan empapando de un hábito sano, nos hace un poquito más felices.

Si están en el poder es por que nosotros así lo queremos, para cambiar las cosas hay que luchar.

stephen patrick ha dit...

Hola anònim. Estic quais al 99% d'acord amb tot el que dius sobre incomptències, altres àrees del poble abandonades, sorolls, bruticia, etc... Aquest poble cada vegada està més "marrano" i en quant a cotxes i motos sorollosos devem estar al capdavant de totes les classificacions.
Encara que aquest no és el tema ací. Podria obrir un altre vergonyadesorollsenvillarreal o un vergonyadebruticiaenvillarreal.
De fet no descarte fer-los.
En concret, no estic d'acord en quant dius:
"Pero es muy cómodo quejarse y no hacer nada más, coño más acción si queremos cambiar algo."
Si has llegit alguns dels primers "posts" d'aquestes pàgines veuràs que ja feia temps que alguns pares estavem reunint firmes, reunint-nos amb la regidora d'esports, presionant als entrenadors per a que ells també es queixen, etc.
En vista de que això no servia de res, un bon dia se me va ocòrrer fer un espai web on denunciar la situació i on tothom puguera col·laborar i aportar propostes i informació. Amb el propòsit de que arribara a oits municipals. I de fet, va arribar i va picar segons me consta. I a partir d'ahi, casualment, es va aprovar en plé municipal la partida econòmica per a la gespa artificial en Flors que feia 3 anys deuria haver sigut aprovada, seogons ens havia informat la regiduria.
Crec que açò ËS FER ALGUNA COSA, a banda de queixar-se tan sols.
Està clar que aquestes pàgines no les llig tothom. El accés a Internet en les llars espanyoles, i en Vila-real en concret, no està tant extés com deuria; i la cultura de llegir informació via web dia a dia encara no està extesa. No obstnat, crec que va arribar on tenia que arribar.
Per altra banda, la gent no està per fer manifestacions al carrer, ni per penjar llençols als balcons ni per anar a entrenar a la plaça major, això ja t'ho puc assegurar.
Espere seguir contant amb la teua opinió. Salutacions.