dimarts, de gener 24, 2006

ciutat-esportiva


ciutat-esportiva
Originally uploaded by smithswhaleblue.
Aquest passat dissabte 21 de gener l'esportiu aleví B I altres) vam anar a jugar com a locals a la ciutat esportiva del Vila-real CF. Dona la casualitat què jugavem contra el Villarreal així què en realitat eren ells els què jugaven a casa.

Algú sap per què a partir d'ara sembla què anirem a jugar allí els partits de Lliga? Seguirem entrenant sobre terra a Flors i jugarem partits oficials a la ciutat esportiva?

Algún responsable o bé del Club Esportiu o bé funcionari Municipal responsable en esports podria/deuria fer un comunicat oficial als pares per què sapierem a què atendre'ns. No creieu?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Com ja sabeu tothom, en els presuposts d'aquest any estan inclosos els camps de futbol de FLors, he estat parlan han els encarregats dels serveis d'esport i m'han dit que durant aquesta temporada jugaren a la ciutat esportiva els partits, però no saben res de la següent temporada, si jugaren també en aquest lloc i ón entrenaran els xiquets.

Aleshores no sap ningú que van a fer, ni l'ajuntament ho sap.

Esta clar que els camps de Carinyena, no van fer res en ells. I si facen els de Flors , no seran suficients per a poder jugar tothom en ells.

Doncs, no saben res i crec que passara algun temps abans de que ens comuniquen alguna cosa.

Salutacions.

Anònim ha dit...

Alguna cosa tenen que fer amb els camps de Carinyena perquè ja portem quasi més partits suspesos que jugats, això a l'ajuntament no li preocupa és clar els fiquen tots al final de la temporada i si no protesta ningú fins i tot 3 en una setmana.