dilluns, de desembre 19, 2005

Rumors Varios...

Antonia Martínez said...

Bon dia i feliç Nadal i any nou a tothom, m'ha dit un pardalet, que d'ara en davant les xiquets aniran a jugar a la ciutat esportiva. Això es un punt per a tu Patrick.
_____________________________________________

Hola Antonia, Bon Nadal a tu també.

Sí, algo he sentit per ahi al respecte.
Pareix ser què diuen què posaran gespa artificial a Flors i allí es jugaran els partits
de dissabte i diumenge, i que els entrenaments del Esportiu seràn a la Ciutat
Esportiva del Villarreal CF.

No se si algú pot confirmar aquests rumors.
Si fòra veritat estariem contents, no?

16 comentaris:

Anònim ha dit...

Això seria un gran avanç, però no podem deixar de banda els camps federatius on juguen cada cap de setmana molts equips de la lliga local i també entrenen xiquets.

stephen patrick ha dit...

Ya! És què no sé tampoc què va a passar amb eixos camps. Cóm què són tot rumors...
Els responsables del SME què visiten aquestes pàgines podrien enrotllar-se i confirmar o desmentir les notícies. Encara què fora de forma anònima...

stephen patrick ha dit...

El usuari anònim ha escrit açò:

Creo que ya lo has conseguido. Pero si no lo veo no lo creo

El próximo viernes, 23 de diciembre, el equipo de gobierno tienen previsto sacar a aprobación plenaria el presupuesto municipal para el 2006 que, en esta ocasión, ascenderá a algo más de 34 millones de euros.

Según ha podido saber este rotativo, además de las cantidades que se destinarán el próximo año a las expropiaciones de la zona residencial del Madrigal, la cuentas dejan para inversiones alrededor de tres millones de euros que, entre otras cosas, servirán para financiar una segunda fase de la remodelación del salón de actos de Els XIII, la parte correspondiente al Ayuntamiento de la nueva Casa de Barrio del Progreso o la colocación de césped artificial en el campo de fútbol municipal de Flors.

Anònim ha dit...

Todo son rumores, como digo, lo de entrenar en la ciudad deportiva creo que será un problema de hecho hay muchos equipos que solo pueden entrenar en viernes por falta de campos, bueno creo que en verdad es para tener mas campos libres y cobrar estos. . . .
De todas maneras sabes que jugaras siempre en fin de semana por mucho que llueva.....
Los federativos se quedarán igual que los de castellón, seguro . . .

Anònim ha dit...

Hola, avui he estat menjant amb un regidor de l'ajuntament i l'he preguntat per els presuposts d'aquest anys, aleshores m'ha dit que la gespa esta inclosa en els presupost, però això no vull dir que es faça, perquè de l'any passat 4 ò 5 coses no s'hen van fer.

De totes maneres l'ajuntament té el 30% de us i disfrute de la ciutat esportiva, aleshores perquè no l'ha utilizat encara eixe us, i permet que els xiquets juguen en males condicions en els federatius, potser perquè " El Señor Roig" és un dèspota i no el permetria, no tinc jo tampoc molt clar que els xiquets vajen a entrenar a la ciutat esportiva.

Salutacions.

Anònim ha dit...

CONFIRMAT, CREEUME SOC DE FIAR.

Anònim ha dit...

No se por que el 30 % ese que dices es el que aprovechan los chavales del j,k,etc....de los viernes.Asi que si los del esportiu pueden entrenar 2 dias será un problema......
De todas maneras me alegro, ningun niño se merece entrenar en esas condiciones.....

Aniwiki ha dit...

Bon Nadal i Feliç Any Nou 2006 Stephen!

Anònim ha dit...

Avui ix al diari que el ajuntament destina 300.000 € per arreglar la façana de Sant Pasqual. Estic fart d'aquest poble de beatillos. Mentres els que juguem a la lliga local ens juguem el físic cada volta que anem a jugar a la merda de camps de carinyena. Porte 20 anys jugant allí i mai han fet una millora que valga la pena. Ja n'hia prou!!. Quina excusa es eixa de que s'inunden. No tenen vergonya ni la coneixen. Si fan un bon drenage com van fer en el nostres diners en la ciutat esportiva no hi hauria cap problema. Mari Gràcia ves a pondre!!

stephen patrick ha dit...

Totalment d'acord amb tu !!!
300.000 euros, una façana.
Mecag%$%nla&&%%ta
I milers de xiquets i joves del poble jugant en condicions infrahumanes.
El qui no valga per aconseguir diners per a la seua regiduria, més val què s'en vaja a fer calceta.
Collons!

stephen patrick ha dit...

Per cert, "avui" era 28 de decembre, dia dels inocents i les inocentades. Això què has llegit al diari no serà una inocentada? per què 300.000 euros me pareix una quantitat insultant.

Anònim ha dit...

Feliç any a tots, ja estem ací de nou i la primera jornada post-nadal de la lliga local de fútbol no s'ha jugat, adivineu per què...La pluja torna a fer acte de pressencia i ja portem 8 partits jugats i 3 suspesos i amb la cantitat d'aigua que ha caigut esta setmana fins el divendres no es poden ni mirar els camps en el millor cas de que no torne a ploure.
La veritat preferisc anar a jugar a les excavacions de la plaça de l'ajuntament que als federatius perquè l'aspecte es igual de lamentable.

stephen patrick ha dit...

Doncs sí. Feliç Any a tots. I a veure si és veritat què aquest any posen la gespa de una vegada, que no veig jo molt de moviments al respecte.
Un altre viatge a La Vall d'Uixò per a res. Ja es veia que anava a caure una bona ploguda, però...
L'entrenament d'ahir també suspés, és clar.
Quina cutror!

Anònim ha dit...

Aquest cap de setmana, es passen a jugar alguns partits de la lliga local de fútbol al camp de Fundació Flors. Com si ens feren un favor, "eixirem de Guatemala per anar a Guatepeor".

stephen patrick ha dit...

Ah! Bentornat de nou Manuel!
Les teues paraules són sempre benvingudes. Ja tenia ganes d'escoltar-te. COm ara no coincidiem en els entrenaments ni en els parits ja no nes veiem.
Bon any per a tu també.
I estic d'accord amb tot el que dius, per suposat. Jo tampoc m'ho creuré fins que ho veja. Les mesures anunciandes per la rumorologia semblen insufucients i el tema eixe de que els xiquets o pares han de ser socis per que l'equip de l'Esportiu corresponent puga anar a entrenar a la ciutat esportiva del vila-real CF ningú l'ha confirmat.
¿Perquè no apareixen públicament (ací per eixemple és una tribuna pública) i expliquen què és el que tnen pensat fer (si és què tenen pensat fer alguna cosa, a banda de soterrar la sèquia).

Anònim ha dit...

sabeu la ultima de el nostre alcalde, ahi es nota lo que l'importa el deport, sabeu cuan costa el cotxe q es vol comprar la friolera cifra de 4 millons de pesetes a l'any, no creieu q amb aiso es pot fer algo en els camps federatius o pel deport...escoltan tantes escuses esq la veritat et posen dels nervits ara q se indunden que vilareal no es prou gran con per a ferlos a un altre lloc com toca. ja voreu com els camps federatius pronte seran pisos de Roig, i no se indundaran li faran asta la carretera amb llum. bueno ja no tinc ganes de dir res avore si algun dia es cau la cara de vergonya.dew.