dijous, de novembre 03, 2005

Una matisació

Volia fer una matisació perquè sembla que pot haver confusions. Tal com dic en la columna a la dreta, aquestes pàgines naixen com a conseqüència de....

Per tant, no estic dient que el Club Esportiu funcione malament (què tampoc és què funcione perfecte, aquest seria un altre tema què podem debatre si voleu) sino què el Club Esportiu no reb per part de l'Ajuntament de Vila-real i en concret de la regidoria d'Esports, els recursos humans i materials què deuria per poder tenir unes instalacions dignes i dur a terme el seu treball de forma més adient.

Açò ho volia aclarir per què no hi haja malentesos.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Buenos dias, la verdad es que es triste ver como el ayuntamiento solo esta por el Vila-real, no tengo nada contra el fútbol, pero el Vila-real es una entidad privada, y todo el dinero que llega a la concejalia de deportes es para publicitar y celebrar las victorias del Vila-real, esta claro que eso da votos, pero se olvidan de los ciudadanos de a pie, de sus propios habitantes con quien tienen una responsabilidad, es triste ver que los concejales solo viven por las comidas, cenas, i fiestas que celebran junto al Vila-real (no recrimino al vila-real, pero sí a los poderes públicos por la política que estan llevando respecto al deporte).

Yurema, Vila-realenca, campeona de natación de Europa, es triste que no se le haya reconocido este logro a una ciudadana del pueblo, puede ser porque es mujer, porque no da votos, porque no esta en la Champions, ¿no lo se? puede que el Ayuntamiento lo sepa.


Los niños que juegan a fútbol en el esportiu, que no se merecen unos minimos servicios, que no se merecen un campo en condiciones para jugar, que no se merecen que la persiana del bar este arreglada para tomar un refresco despues del partido.

Es triste , pero si un hijo de un concejal o poder público jugara en este equipo, ahora mismo no tendra yo la necesidad de escribir estas palabras, porque todo esto no pasaria.

Saludos.

stephen patrick ha dit...

Tal vegada deuriem anar a entrenar damunt les ruïnes de la Plaça Major ara què estaran mulladetes (igual què els camps municipals després de les pluges) o tancar els dos carrils laterals de la Plaça i entrenar allí.
Fins què no fas coses què molesten a la resta de la societat i apareixen a la prensa, i per tant ja molesta als polítics, no és fa res en aquest país.
Trist.

Anònim ha dit...

Hola, he cridat al periòdic i m'ha dit que en comarques escriurien alguna coseta aquest cap de stemana, el darrer cap de setmana no pogueren fer-ho, crec que sino fan cas, deurias fer el que diuen (escriure a eixos de caiga quien caiga).

Salutacions i amunt esportiu.

stephen patrick ha dit...

Jo? Deuria enviar-ho jo? On estan la resta de pares? Ací tan sols participem cinc o sis. I els altres 60 on estan?
Hmmmmm, no sé... ja veurem.

Anònim ha dit...

Bon dia, clar que tú, la resta de pares sempre necessitara u que les ensenye el camí, sí tu vols que t'ajuden, només tens que demanarse-ho a cadascún i estic segura que et seguiran.

Hi ha persones que per fer alguna cosa necessiten un "lider".

De totes maneres, qui escomença una cosa te que finalitzarla, no la puc deixar a la meitat.

Salutacions

Anònim ha dit...

amb tota la informació que els vaig donar i encara fiquen mal les coses.

Jo no vaig dir que entrenaven en els federatius, sino que jutgaven en els i entrenaven en el camp de flors, i del "botiquin" crec recordar que vaig dir que fa pocs anys que el porten.

Si voleu llegir el que diu el mediterrani, ací teniu l' enllaç



http://www.elperiodicomediterraneo.com/noticias/noticia.asp?pkid=193516

stephen patrick ha dit...

Sí, la veritat és què a alguns periodistes els costa entendre les coses. I tornen a NO posar l'adreça de la web. Vaig a posar la notícia al primer nivell si et pareix bé.