divendres, de setembre 30, 2005

seguim igual

Les instalacions del camps municipals mantinguts pel Servei Municipal d'Esports de Vila-real donen pena. Jo crec què no s'ha fet cap millora en 6 o 7 anys. Els camps són de terra (com quan jo era xicotet i anavem al "campo de los leones", al costat de la frontera azul al final de l'avinguda cedre). Hem demanat per activa i passiva què posen brossa artificial, com en la majoria d'altres pobles de la província amb menys capacitat econòmica i menys població. Els vestidors sí que han millorat. No hi ha lloc per aparcar. No hi ha cap "techat": si plou et banyes, si fa sol et torres.

El nombre de xiquets va en aument cada any. El nombrte d'entrenadors no aumenta.
Els entrenadors dels altres equips de altres pobles porten botiquí, botelles d'aigua, tovalles. Els nostres no porten res. En els altres camps hi ha banquetes per a l'entrenador i per als jugadors, normalment amb una caseta amb sostre per protegir del sol i la pluja. Als nostres camps de Flors i Carinyena no hi ha res.
En els altres pobles hi ha servei de restauració digne; taules, entrepans, cafés, dolços. Màquines amb begudes energètiques, aigua, fruits secs.
Al nostre, no.
A molts del nostres representants públics se'ls ompli la boca amb el nom Villarreal i després res.

L'any passat vam replegar signatures de tots els pares dels diferents equips del esportiu i les vam dur a registre de l'ajuntament. Misteriosament, se van traspapelar i no van apareixer fins mesos després. Alguns pares vam tenir una reunió amb la regiduria d'esports. Paraules buides i promeses incumplides. "Per a aquest any brossa artificial" - ens van assegurar. Ja ha començat la temporada 2005-2006 i ni brossa artificial ni res de res.

Està bé què tinguem al Villarreal CF en primera divisió. Però recorde què és una societat privada, on cada any una quantitat molt gran de xiquets s'en eixen de la escola de futbol del Villarreal CF desenganyats i fan cap al Esportiu Vila-real.
Què haguera costat, quan l'ajuntament va facilitar la creació de les instalacions de l'escola de futbol del Villarreal CF, haver reservat allí un parell de camps per al poble?
El camp de futbol del Madrigal és municipal. És del poble. Els xiquets podrien anar allí a entrenar-se !!! No és possible? Doncs que facen camps dignes per als xiquets del poble.

Roig fill predilecte de Vila-real? Molt bé. Si haguera fet una donació per a millorar els camps municipals encara tindria més raó la nominació de fill predilecte.

No crec què estiguem demanant res de l'altre mon. No és una inversió tant forta la què fa falta. Si millorarem tots aquests aspectes els xiquets anirien amb una cara més sonrient.
En fi, d'aquests temes i altres podem parlar ací si voleu. Participeu i feu saber als nostres governants locals el què sentim!

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Molt bona iniciativa, ja es hora de que algú faça alguna cosa pels notres xiquets i instalacions municipals.

L'ajuntament hauria de deixar de pensar que tenim unes instalacions magnifiques a la ciutat esportiva del Villarrela CF, ja que aquestes pertanyen a una empresa privada, mentre el municipi, escau d'unes instalacións minimament dignes. Els equips que ens visiten, s'enduen una impresio paupérrima dels nostres camps.
Us recolzem en la vostra reivindicació.

stephen patrick ha dit...

gràcies amparo. si tan sols servira perquè qui ha de decidir on es distribueixent els diners del contribuient es senta al·ludit, ja estarem contents.

Anònim ha dit...

Hicisteis presentación de los equipos del Esportiu?, os acompaño la concejala en estos campos ese día- A aparecido ésta con cantavella algún dia por alli para que le digais lo contentos que estais con ellos. . . . ?
Propongo que un dia convoqueis a todos los chicos y padres en la plaza del ayto. con balones incluidos. Te aseguro que saldrán entonces de su ratonera. . ..Estaremos allí con vosotros.
Ale adeu,
Pere

Anònim ha dit...

Bueno bueno ya has conseguido algo que se enteren por medio de la prensa.
Enhorabuena. . . .

Robert....

Anònim ha dit...

No se si sabreu que l'ajuntament esta fent una revisió del castatre, aixó vol dir que tenen la intenció de pujar de nou la contribució.

Si aquests diners, una part , es per invertir-los en els camps municipals, em pareix molt be, ya que l'ajuntament al.legava que no es millorava els camps perquè no hi havia presupost per fer-ho, però no es d'estranyar que aquesta nova pujada sobre l'impost siga per pagar la nova reforma feta en el Camp del Madrigal, espere que estiga equivocada, i aleshores l'ajuntament s'en recorde de les seues promeses.


Molt bona idea has tingut patrick. Salutacions.

stephen patrick ha dit...

Sóc conscient de què a Vila-real hi ha d'altres carències i pot ser siga veritat que no hi ha diners per a tot. Obviament l'estat de les escoles també està prou malament. Què encara tinguem xiquets què donen classe en barracons és prou trist.
Què algunes escoles estiguen igual ara que fa 30 anys és prou trist. Què facen un Hospital nou què ja se sabia a priori què era insuficient per a la quantitat de gent potencial que l'usarà és molt trist.
Pot ser el què no tinguem uns camps de futbol decents per a què els nostres fills practiquen aquest deport no siga considerat com una prioritat. "En todas partes cuecen habas" què diuen en castellà.

Anònim ha dit...

Per aquesta data fa quasi un any que la regidora d'esports va mantenir una reunió amb els pares i em va prometre que em trucaria quan s'aprovara el presupost municipal per al 2005. Encara estic esperant la trucada?
De l'alcalde no cal ni parlar perquè no ha sigut capaç ni de convocar-nos als pares per a dir que havia rebut les signatures, supose que farà el mateix que amb els pares quan ens manifestavem per la mala situació de les escoles del poble.
Me pregunte moltes vegades si quan han recalificat terrenys per a Fernando Roig (per les obres del camp municipal del Madrigal) li s'ha demanat que fera alguna aportació, com ara, possar jespa artificial als camps municipals per a que per a que puguen practicar el futbol molts dels xiquets que acabent de jugar al futbol base del Vila-real. Cal recordar que quan acaben l'etapa d'alevins hi ha molts xiquets que son apartats dels equips del Vila-real i molts d'ells son acollits a l'Esportiu Vila-real.
Seria molt demanar que l'ajuntament de Vila-real deixara de pensar que som de "champions" i es percatara que les instal·lacions del futbol base municipals son propies de una ciutat de tercera regional (categoria que ja no existeix, sols hi ha segond regional). Seria molt demanar que l'alcalde deixara de fotografiar-se amb el Villarreal, C.F. S.A.D. per tota Europa i és deixara vore per les instal·lacions esportives del poble per vore la seva situació i les lesions que que pateixen els nostres fills i filles (també jugen xiques, o sap "sinyo" Manuel Vilanova)?
Crec que Vila-real no és mereix tenir uns regidors que nomes és preocupen per eixir a les fotos amb Riquelme, Forlan, Reina, etc i fan de costat als xiquets y xiquetes del seu poble. Però ja se sap "nadie es profeta en su tierra" i menys quan no se l'ajuda per a poder-ho ser.
De vergonya però el problema és que les autoritats d'aquest poble no saben que és això de la vergonya.

Anònim ha dit...

Estic amb tu Manuel, jo pense i et recolce en el que has escrit.

Pense que això de escriure el que pensem els ciutadans de vila-real sobre el nostre alcalde en referència del teme dels camps municipals en aquesta pàgina, aleshores crec que pot fer efecte i potser que a la fi es dignaren a fer lo correcte, es dir, a fer uns camps a Vila-real en les mateixes condicions que altres pobles de l'entorn.


No se si sabreu que el porcentaje que va pujar la primera vegada sobre el impost de la contribució va ser d'un 20%.

Salutacions Manuel.

Anònim ha dit...

Stephen patrick, hay un programa caiga quien caiga, enviales un mail, todas las semanas las autoridades claudican y les pillan infraganti.
Seguro que les hacen un reportaje
No recuerdo el mail . Pero ya lo pondré mas adelante.El viernes pasado el mismo alcalde se cagó en los pantalones despues de 4 años de promesas en un fin de semana arreglo el tema de las basuras por ejem..

Anònim ha dit...

http://www.telecinco.es/dn_6836.htm
ahi tienes el enlace con la noticia.....

Anònim ha dit...

Por ultimo creo que es el mail
protesteya@telecinco.es

stephen patrick ha dit...

Hm, no està mal la proposta. Ara, és molt fort què s'haja d'arribar a eixos extrems per què s'arreglen les coses. Ho pensaré, pot ser seria una altra forma de què algú ens escolte.
Gràcies per la info.

Anònim ha dit...

Buenos días
Me parece lamentable el estado de las instalaciones de los dos campos, pero más lamentable me parecerá el estado de los pulmones de nuestros hijos dentro de unos años,ya que tragar este polvillo cuando entrenan hace una lesión muy grave e irreversible en los pulmones.
Estamos hablando de algo muy serio como es la salud de nuestros niños y me parece una idea buenísima la del comentarista anterior, el ir a caiga quien caiga.
Quiero darte las gracias por todo lo que haces por nuestros hijos.

stephen patrick ha dit...

Benviguda al blog, Claudia. És tal el cúmul de coses negatives què atesoren eixos camps què és una barbaritat què ningú haja fet res durnat tamt de temps.
Salutacions i espere llegir més comentaris teus per ací.
Al ataqueeeer!

Anònim ha dit...

hosti, tu ésta semana han ido a por la ministra de fomento y la narbona directamente. estos del proteste ya no tienen limite.
patric si se pone la cosa fea escribe un mail.
Animo otra semana más y sin respuesta....