dilluns, de setembre 18, 2006

On està la gespa promesa? I els camps federatius?

El passat divendres 7 d'abril de 2006 es va anunciar en la portada del butlletí informatiu dl SME que "la gespa artificial arriba al Camp municipal de Flors".

Ací mateix podeu veure la notícia. Ho vam agafar amb certa il·lusió. No era la solució total però pareixia que começava a posar-se en marxa alguna cosa.

Si veieu la següent notícia que vam penjar en aquesta web va ser la que va apareixer al "periódico Mediterraneo" sobre el concurs públic de 440.000 euros per a les obres i que les pliques econòmiques s'obrien el 28 de juliol. Deixem si voleu una setmana o 15 dies i tenien mig agost i principi de setembre (festes locals) per a començar les obres.

Com sempre, no s'ha fet res i començaran ara ja iniciada la temporada i amb els xiquets d'ací cap allà com a borinots i amb els pares sense saber on dur-los fins 30 minuts abans.

No ha hagut cap altra notícia ni informació per part de la regiduria d'esports. No hi ha cap paper penjat a les instal·lacions de Flors explicant alguna cosa. No hi ha cap informació pública en premsa local. No sabem què va a passar amb els camps federatius.

Ja no és tan sols que no fan el que deurien fer per recolçar l'esport local, sino és que damunt hi ha un ocultisme total a l'hora d'informar del que s'està fent. I per amés "inri" la gran diputació de castelló li dona no se quina pasta en ajudes a la SAD VillarrealCF i proporcionalment una misèria per a la resta d'esports locals en la província.

Bé, teniem el que ens mereixem. La gent vota periòdicament cada 3 o 4 anys i vota a estos. Doncs "ajo y agua" (encara que els altres a priori tampoc donen molta esperança). No obstant, per la muea part i de forma assertiva, seguiré utilitzant els mitjants que puga per a denúnciar aquesta injustícia social; de moment, desde aquestes pàgines.

Vos anime a que difundiu aquesta adreça web i que participeu i informeu del que sapieu per a millorar la situació actual. Tan sols dessitge denunciar el denunciable i que tinguem la màxima informació possible.

Gràcies.