dimecres, de novembre 23, 2005

Resposta de la Regiduria d'Esports al periòdic. Anàlisi.

Açò comença a menejar-se.

antonia martínez va dir...

Hola, ací es deixo la resposta que va donar la regidora d'esports ahir, aixó de la gespa en els camps de flors , no sé si creure'm-ho.
Salutacions.
http://www.elperiodicomediterraneo.com/noticias/noticia.asp?pkid=193736

1:29 PM

stephen patrick ha dit...

Vaja, ja van donant-se per enterats. Algo és algo.
Què algú ho apunte en color roig a la paret de l'ajuntament; ha dit:

"A este respecto adelantó que prefiere colocar el césped artificial en el campo municipal de Flors, algo que se incluirá en los presupuestos municipales para el 2006, "porque éste no está en zona inundable y su duración será mucho mayor".

Ho ha dit! A vore si per a l'any què ve hem de fer una altra pàgina web d'aquestes. Li ho recordarem.
A més a més diu què "prefereix" i què ho "inclourà" en els pressupostos del 2006.
Això què s'incloura supose què no garantiza què s'aprove. Ja veurem.

També diu:

Molés reconoce que el terreno de juego "está mal", aunque descarta la colocación de césped artificial en los federativos. "Hay que tener en cuenta que estos campos de fútbol están en una zona inundable, por lo que una de estas moquetas se deterioraría en un espacio de tiempo de dos o tres años y ello sería una mala inversión, porque el gasto rondaría el millón de euros", dijo.

Bueno, al principi la excusa era què eixos camps són una concessió a la Federació de Futbol Valenciana. Val, doncs haver sol·licitat una subvenció a la Generalitat per a millorar-los. Si no s'ha sol·licitat, mal, i si s'ha sol·licitat i no s'ha concedit, pijor, dimissió per no ser capaços de fer la seua faena.

Ara la excusa és "què són inundables" !?!?
Ja fa 30 anys què saben què són inundables. Haver planificat (per eixemple quan es va expropiar tarongers per fer la ciutat esportiva del Villareal CF) la creació de una zona poliesportiva en un altre lloc, ja que si on estàn ara no es podem millorar vol dir què no serveixen.

El tema de la farmaciola el deixem ja què és una errada de la notícia. Ja sabem què sí què hi ha farmaciola (des de fa uns anys tan sols).

Una altra "perla":

Respecto al bar, la edil indicó que ésta "es una cuestión de la persona que lleva la concesión". "Es verdad que la persiana cuesta levantarla, pero con la ayuda del conserje puede abrirse", dijo.

"Es una cuestión de la persona que lleva el bar"??? A eixa persona no li dones tu la concessió? Doncs si veus què no dona el servei acordat, li "finiquites" el contracte i que en vinga una altra què cumplisca unes condicions mínimes de servei de restauració. I punt.
No es pot llevar les puces de damunt dient què és una questió de la persona que porta el bar. Les responsabilitats públiques hi ha que cumplir-les i si no a casa a vore la tele i a vore si algún altre és capaç de fer-ho millor.

I la última:

Molés aseguró estar abierta a reunirse con los padres para tratar cualquier problema.

Sí, molt oberta. Com la reunió de fa dos anys amb les 400 firmes de pares solicitant la millora dels Camps Municipals.
Les firmes en la part de baix de la pila de papers, la reunió quatre o cinc mesos després de presentades les firmes en registre i el resultat de la reunió un ZERO PATATERO.

Com deia aquell: "váyase señor Gonzalez, váyase! Doncs el mateix.

dilluns, de novembre 21, 2005

El Periodico Mediterraneo "again"

Hola, m'ha comentat una de les nostres col·laboradores, Antonia, què avui ha aparegut una altra notícia en aquest insigne diari sobre les pèssimes condicions dels nostres Camps Municipals. Gràcies Antonia per parlar amb la prensa local.
Les dades de la notícia no són massa correctes però bueno, algo és algo. Citen aquesta web però no posen l'adreça. Algú els ho haurà prohibit? Censura? Hmmmm.
L'adreça del diari:
http://www.elperiodicomediterraneo.com/noticias/noticia.asp?pkid=193516

Ací la notícia:

VILA-REAL
PADRES DE NIÑOS QUE ENTRENAN ALLÍ ASEGURAN QUE LA INSTALACIÓN NO REÚNE LAS CONDICIONES MÍNIMAS

Indignación por el mal estado de los campos federativos

"La puerta del bar está rota desde hace meses y sigue sin abrirse", dicen. Aseguran que no hay un botiquín de primeros auxilios en las instalaciones.

  • VANESSA ORTELLS (21/11/2005)
Los niños entrenan en el campo de tierra de los federativos.
Pie de fotoLos niños entrenan en el campo de tierra de los federativos.
Foto:MANOLO NEBOT


Publicidad

El colectivo de padres y madres de los niños y jóvenes que entrenan en los campos federativos de Vila-real ha mostrado su indignación por el que califican "lamentable estado" de estas instalaciones deportivas.

"Muchas veces no se puede jugar porque se empantana el campo", asegura Antonia Martínez, madre de Manuel, de 11 años, que acude a entrenar asiduamente a los federativos.

"La puerta del bar, que es una persiana metálica, está rota desde hace meses y ya no se ofrece el servicio de bebidas; el Servei Municipal d´Esports sólo lleva garrafas de agua para los pequeños", añade.

Martínez asegura que hace dos años se realizó una recogida de firmas para que se tomaran medidas al respecto y que el Ayuntamiento incluyera una asignación económica para la reforma y adecuación del lugar en los presupuestos municipales. Sin embargo, asegura, que "no se ha hecho nada".

Otro de los asuntos que les preocupa es "el que no haya botiquín de primeros auxilios en el campo, así como la inexistencia de material deportivo como toallas, para el aseo de los pequeños que entrenan".

Incluso se ha creado una web para denunciar la situación.

vista poliesportiu xenxo castelló

A ras de terra. Què verdet, eh?

vista poliesportiu xenxo castelló

una de les xarxes de protecció d'un dels camps del Xenxo.

esportiu aleví B en poliesportiu xenxo castelló

3-2. Algún cap caxo, però enseguida s'oblida i tots contents.

grades poliesportiu xenxo castelló

Les grades del Xenxo. Com les nostres...

vista poliesportiu xenxo castelló

Una altra vista i de nou el super-esportiu.

vista poliesportiu xenxo castelló

Una vista del poliesportiu Xenxo de Castelló. El super-esportiu al fons.

dijous, de novembre 10, 2005

Camps Municipals de Moncofa



Una altra amiga col·laboradora m'ha enviat aquestes fotos dels Camps Municipals de Moncofa. Un altre amb brossa natural. Hi ha un camp gran i dos més xicotets al costat. És veu bonic, eh? Doncs als de Vila-real no ho veuràs! Allí tan sols veuràs terra, terra i més terra.
Moncofa es troba a 20 km al sud de Castelló en la Costa de Azahar.
Al voltant de 4.000 habitants. Més informació en http://www.ajuntamentdemoncofa.com

dimecres, de novembre 09, 2005

camp municipal de la Vilavella


Un colaborador m'ha enviat aquestes imatges del Camp Municipal de la Vilavella. Ací estan en situació semblant a la nostra. Camps de terra, l'arruixen un poc abans de començar i li passen el rulo per aplanar-ho un poc.
Ara, diu què en el bar es va fer uns bocates de llonganisses, botifarres i xorissos que no
estaven gens malament.
La Vilavella està al costat de Nules i conta amb uns 3.300 habitants.

dissabte, de novembre 05, 2005

Camp Municipal de Betxí La Foia











Avui hem visitat el Camp Municipal La Foia de Betxí. Ací pot ser fins i tot ens superen.
El "cuartucho" què ens van donar per a canviar-nos no te nom.
Tal cóm és veu a les fotos és una espècie de mini-magatzem amb begudes, sacs de porlan in altres coses per ahi tirades. Un rectàngle de no més de 3 x 4 metres.
Al menys tenen brossa natural i el servei de restauració no era res de l'altre mon però fins i tot estava obert.
Betxí es troba a la Plana Baixa a 9 kilòmetres de Vila-real. El número d'habitants deu estar al voltant dels 5.000 o 6.000.
Per a més informació veure al final de les fotos:
http://www.ajuntamentdebetxi.com/poble/historia.asp

dijous, de novembre 03, 2005

Una matisació

Volia fer una matisació perquè sembla que pot haver confusions. Tal com dic en la columna a la dreta, aquestes pàgines naixen com a conseqüència de....

Per tant, no estic dient que el Club Esportiu funcione malament (què tampoc és què funcione perfecte, aquest seria un altre tema què podem debatre si voleu) sino què el Club Esportiu no reb per part de l'Ajuntament de Vila-real i en concret de la regidoria d'Esports, els recursos humans i materials què deuria per poder tenir unes instalacions dignes i dur a terme el seu treball de forma més adient.

Açò ho volia aclarir per què no hi haja malentesos.